Vieringen

VERHAAL HALEN Korte actuele 20150420_120737meditaties aan de hand van een Bijbeltekst of andere tekst door verschillende voorgangers. Een vast moment van stilte, bezinnen en ontmoeting. Iedere vrijdag van 2 september t/m 23 december 12.30 - 13.00u met aansluitend broodje en kop koffie/thee voor wie wil  (€ 2,-) Locatie: Christus Triumfatorkerk (Juliana van Stolberglaan 154)

Klik hier om naar de pagina met downloads van enkele overwegingen van de afgelopen jaren te gaan.

 

VESPERS Elke 2e zondag van de maanden oktober t/m maart van 17.30 - 18.10. Een moment om af te sluiten wat achter je ligt, tot rust te komen in het nu, je op te maken voor wat komen gaat. Vast moment in de maand voor ontmoeting, inkeer, bezinning, overgave aan wat altijd doorgaat. Afwisselend begeleid door Gregoriaans koor of Evensongkoor van DEZINNEN. M.m.v. de Christus Triumfatorkerk.
Locatie: Christus Triumfatorkerk (Juliana van Stolberglaan 154) Met na afloop voro wie wil een glaasje drinken met elkaar.


Meer info over de twee koren:

Gregoriaans koor Gaudete o.l.v. Winfried Verweij, repetitie: wekelijks  op woensdag 17.15 - 18.45u (niet in schoolvakanties).  Voor meer info download hier de flyer:  Gaudete.pdf

Evensongkoor van Dezinnen o.l.v. Carolijn Moulen Janssen, repetitie wekelijks op maandag 18.00 - 19.30u (niet in schoolvakanties).  Voor meer info download hier de flyer: Evensongkoor.pdf

In beide koren is nog plaats voor enthousiaste (beginnende) zangers. Kom een avond luisteren!


KERST BIJ DEZINNEN  -
meditatieve viering
Sinds 2016 houden we vlak voor Kerst aan het begin van onze Kerstbijeenkomst met vrijwilligers, aandeelnemers en alle andere betrokkenen en geïnteresseerden een meditatieve viering

van GoghGOEDE VRIJDAG BIJ DEZINNEN - meditatieve viering
In het lijden en de dood van Jezus van Nazareth herkennen we de kern van onze eigen levens en vieren we onze verbondenheid met het Geheim dat onze levens draagt.  M.m.v. Gregoriaans koor Gaudete o.l.v. Winfried Verweij en studenten van het Koninklijk Conservatorium.  Locatie: Christus Triumfatorkerk

the-inevitability-of-time---Pieta1000
PAASWAKE  BIJ DEZINNEN - wake 06.00 - 07.00u
Tussen Goede Vrijdag en Pasenkeert wat een nederlaag lijkt tot een overwinning van de zachte krachten van het leven. We vieren de Opstanding van Christus met het Exultet, verhalen ten leven en wachten op het licht. Na afloop een eenvoudig ontbijt voor wie wil.
Locatie: Christus Triumfatorkerk (Juliana van Stolberglaan 154)

ALLLERZIELEN BIJ DEZINNEN  - meditatieve viering
We gedenken onze dierbare overledenen. Samen met hen plaatsen we onszelf in Gods ruimte en vieren we onze verbondenheid met hen en de kwetsbaarheid van onze levens. M.m.v. het Gregoriaans Koor o.l.v. Winfried Verweij. Locatie: Christus Triumfatorkerk (Juliana van Stolberglaan 154)


ZIN.com

images - Voor wie een eigen weg binnen de christelijke traditie zoekt, - daarbij zichzelf en anderen met enige regelmaat een steuntje in de rug gunt, - gestimuleerd wil worden (en andere wil stimuleren) om wat wezenlijk is niet uit het oog te verliezen, en daarbij vooral de ruimte zoekt om ook eigen paden te kunnen gaan. ca. 8 x per jaar op maandagavonden van 18.00 - 20.30u. Programma met maaltijd, meditatie en verdieping. Meer info: info@dezinnen.nl of  download de folder hier.

zincominfoflyer-alg2013zinnen.pdf