ideal

Church as Field Hospital - crisis and renewal of Faith - Tomás Halík

Halík wordt gezien als één van de meest invloedrijke theologen van deze tijd en is hoogleraar Filosofie en Sociologie aan de Karelsuniversiteit van Praag. In 2014 won hij de prestigieuze Templeton Prize. Hij is in ons land vooral bekend door zijn boek Geduld met God dat in diverse talen werd vertaald en internationaal goed werd ontvangen. Tomáš Halík is als een van de weinige hedendaagse schrijvers in staat een brug te slaan tussen geloof en scepsis, tussen christelijke zingeving en atheïstische levensoriëntatie. Zijn lezing op 4 maart is gebaseerd op zijn boek ‘Raak de wonden aan; over niet zien en toch geloven’ dat in 2018 in het Nederlands verscheen. Coreferent op 4 maart: Erik Borgman, moderator: Arjan Broers.

Locatie: Christus Triumfatorkerk
Tijd: 20:00-22:00 uur
Toegang: € 10,- bij voorinschrijving t/m 2 maart, € 12,- aan de zaal
Lezing in het Engels

Halik is op 4 en 5 maart in Nederland op uitnodiging van DEZINNEN. Op 5 maart spreekt hij aan de Radboud Universiteit.

maandag
04 maart 2019
20:00 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
10

Totaal:
10

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar info@dezinnen.nl sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.