ideal

'De Kerk is Fantastisch' - Rik Torfs

Onder de titel ‘De Kerk is fantastisch’ schreef Rik Torfs, hoogleraar kerkelijk recht, televisiemaker, columnist en ex rector magnificus van de Universiteit van Leuven een boek. Die beschrijving is niet altijd mooi, maar vaak wel. Want al is de kerk ook een plaats van verrotting, een angstige hoedster van de absolute waarheid en een zedemeesteres die het zelf met de moraal niet altijd even nauw neemt, toch waardeert Torfs haar zeer. Want ze draagt ook veel moois, veel goeds en veel waars met zich mee. Ze is veel meer dan wat mensen van haar maken maar ze is óók gewoon mensenwerk. Met milde humor vertelt Torfs hierover. Deze kerk gaat hem aan het hart en dat alleen al is de moeite van het aanhoren waard. Met moderator Ad van der Helm kunt u er met Torfs na zijn inleiding over in gesprek.

Organisatie: DEZINNEN
Locatie: Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberlaan 154 Den Haag
Tijd: 19.30 - 21.15u

Inschrijven t/m 25/9 via: [email protected]
 

maandag
27 september 2021
19:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
8

Totaal:
8

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar [email protected] sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.