ideal

De kunst en zegen van het spirituele gesprek - dr. Jos Moons

Spirituele gesprekken zijn balsem voor de ziel. Maar hoe doe je het? Hoe luister je goed naar ouders die net een kind kregen, naar een parochiaan die een goede vriend verloor, naar mensen die je begeleidt? Hoe help je de ander om zich uit te spreken, met haar of zijn hoop, geluk, geloof, kleinheid, vertrouwen, vrees? Jos Moons schreef er een boek over, met zes concrete handvatten. Op deze avond stelt hij ze voor en wisselen we onze eigen ervaringen uit. Voor mensen die zorgvuldig geestelijk willen begeleiden en mensen die willen weten of geestelijke begeleiding hen verder helpen kan.

Locatie: Christus Triumfatorkerk
Tijd: 19:30-21:15 uur
Toegang: € 8,-


 

maandag
25 november 2019
19:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
8

Totaal:
8

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar info@dezinnen.nl sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.