ideal

Gedachten over geloof en dementie - dr. Tim van Iersel

In 'Godvergeten' biedt Tim van Iersel handreikingen en bemoediging in het omgaan met dementie en God. Dementie brengt je bij de kern van je geloof. Daarom spreekt dit boek over dementie én over God, aan de hand van thema's die daarbij belangrijk zijn. De auteur verzorgt een lezing over dit boek en gaat in gesprek met deelnemers hierover.
Tim van Iersel is verbonden aan de Protestantse Kerk in Nederland als predikant met bijzondere opdracht. Hij is gespecialiseerd in zingeving en ethiek bij dementie en werkt als geestelijk verzorger en ethicus in verpleeghuizen van WZH, waar voornamelijk ouderen met dementie wonen. Hij heeft als ethicus zitting in de landelijke Toetsingscommissie Euthanasie (RTE). Organisatie: ‘RK Parochies ‘De vier Evangelisten’, ‘Maria Sterre der Zee’ en DEZINNEN.

Locatie: H. Jacobus De Meerdere kerk - Maria ten Hovezaal, Parkstraat 65A, Den Haag
Tijd: 20:00-22:00 uur
Toegang: € 5,-

dinsdag
21 april 2020
20:00 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
5

Totaal:
5

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar info@dezinnen.nl sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.