ideal

Geloven 2018 met Charles Taylor - Iemke Epema

Charles Taylor is een van de meest invloedrijke hedendaagse filosofen. Als geen ander heeft hij zich bezig gehouden met de secularisatie en het fenomeen dat we het ‘Zelf’ noemen (waar hebben we het eigenlijk over als we over ‘jezelf zijn’ spreken?)  Zijn vraag daarbij is of en hoe tegen deze achtergrond geloven in een postmoderne samenleving een realistische optie is. In 2018/2019 volgen wij hem en enkele anderen ‘spoorzoekers’ om wellicht te ontdekken dat een gelovige levens-houding niet alleen mogelijk is maar een mens verrijkt en dicht bij de essentie van het bestaan kan brengen. Dr. Iemke Epema is in 2018 gepromoveerd op het werk van Taylor en heeft het daarbij ook in relatie gebracht met het denken van Erik Borgman e.a.

Locatie: Christus Triumfatorkerk
Tijd: 19:30-21:15 uur
Toegang: € 7,-
Inschrijven t/m 8 november

maandag
12 november 2018
19:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
7

Totaal:
7

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar info@dezinnen.nl sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.