ideal

Ik bid dus ik ben - lezing Bert Hoedemaker

Het recent verschenen boek ‘Ik bid dus ik ben’ is een hommage aan de (religieuze) verbeelding van theoloog en emeritus-hoogleraar Bert Hoedemaker. Het is een protest tegen de alleenheerschappij van de rationaliteit. In zijn boek onderzoekt Hoedemaker de relevantie en actualiteit van de christelijke traditie in al haar bewegelijkheid en laat hij zien dat wat ‘passé’ leek de actuele problematiek van mens en mensheid juist doeltreffend kunnen verhelderen. Een rode draad in het boek is de aandacht voor het gebed, dat voor geloven niet alleen een levens- en denkhouding is maar ook een voedingsbodem.

Locatie: Christus Triumfatorkerk
Tijd: 13:30-15:30 uur
Toegang: € 7,-

zaterdag
06 april 2019
13:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
7

Totaal:
7

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar info@dezinnen.nl sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.