ideal

Leergang 'geloven in de (post)moderne samenleving'

Algemene informatie over de Leergang
In deze leergang van DEZINNEN van 8 colleges, die in het voorjaar van 2019 in Amsterdam en Den Haag wordt gegeven, worden de cursisten meegenomen in het actuele denken van vooraanstaande filosofen en theologen met betrekking tot secularisatie en religie. Daarin toont religiositeit zich ook een vitale realiteit die wijst op de grenzen van de secularisatie maar ook bij uitstek de plaats is waar het Mysterie van het bestaan zich in onverwachte gedaante kan aandienen en ons ‘met nieuwe ogen laat kijken’.

De leergang start op zaterdag 26 januari 2019 en vindt op 26/1,  2/2, 16/2, 23/2, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3 in de ochtenden (10.00 - 12.30u) plaats in Amsterdam (De Dominicus, Spui 12) en in de middagen (14.00 - 16.30u)  plaats in Den Haag (Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154).

U kunt zich ook voor een los college inschrijven als er nog plaats is. Neem  contact op via info@dezinnen.nl om te kijken of er nog plaats is. De kosten voor een los college bedragen € 30,-. Voor meer informatie (folder) over de leergang klik hier.

 

zaterdag
26 januari 2019
10:00 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
200

Totaal:
200

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar info@dezinnen.nl sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.