ideal

Lezen en laten lezen - prof. dr. Arnold Huijgen

De bijbel is een ingewikkeld boek en over de interpretatie ervan wordt vaak gediscussieerd. En dat is nodig. Maar hoe kun je de bijbel zo lezen dat je hart geraakt wordt? Daarover schreef Arnold Huijgen het boek Lezen en laten lezen (Kok boekencentrum, 2019). Hij zet het gelovig omgaan met de bijbel centraal. Dat begint volgens hem er mee dat we onder ogen zien dat niet de Bijbel het probleem is, maar dat wij dat vaak zijn. In deze tijden van ‘autonoom kritisch denken’ zijn dat gedurfde woorden. Tijd voor een inspirerende, verdiepende en mogelijk verrassende avond met een inleiding van de auteur en aansluitend mogelijkheid voor gesprek met elkaar.
Arnold Huijgen is Hoogleraar systematische theologie aan de Theologische Universiteit Apeldoorn. Zijn boek was een van de drie keuzes van 2019 van Trouwredacteur Sjoerd Mulder (Trouw 16/12/19)

Locatie: Christus Triumfatorkerk
Tijd: 19:30-21:15 uur
Toegang: € 8,-

maandag
11 mei 2020
19:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
8

Totaal:
8

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar info@dezinnen.nl sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.