ideal

Onkruid vergaat wél - Joop Smit

De parabels van Jezus zijn kleurrijke, boeiende miniaturen. Ze willen lezers de ogen openen en met een andere blik naar zichzelf en de wereld om hen heen te laten kijken. Joop Smit schreef hier een boek over dat in september ’21 verschijnt. Hierin gaat het o.a. over de bijzondere manier waarop deze verhalen worden verteld en hoe vreemd en verrassend ze zijn. Ze voorzien gangbare normen en waarden van kritische vraagtekens. Dat maakt Jezus’ parabels niet onschuldig. Van de lezer wordt steeds een oordeel gevraagd en daarmee ook een andere kijk op het leven.  

Dr. Joop Smit osa doceerde van 1981 tot 2004 Nieuwe Testament aan de Katholieke Theologische Universiteit te Utrecht.

Locatie: Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154 Den Haag

Dit programma kon in december 2021 niet doorgaan.  Wegens omstandigheden kon het niet meer worden opgenomen in de Programmakrant van voorjaar 2022.

maandag
16 mei 2022
19:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
8

Totaal:
8

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar [email protected] sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.