ideal

Schrijver Willem Jan Otten over zijn werk, geloven en over Christian Wiman

In zijn boek ‘Waarom komt u ons hinderen?’ onderzoekt Otten wat het uitmaakt dat hij zichzelf is gaan beschouwen als zoiets ongebruikelijks als een ‘gekerstende intellectueel’ en tracht hij tot de kern van zijn wereldbeeld te komen. Ook in zijn andere werk (oa. Specht en zoon en zijn gedichtenbundels) toont hij zich iemand voor wie het Evangelie meer is dan een bron van inspiratie alleen.

Otten komt spreken over zijn boek ‘Waarom komt u ons hinderen’ , het boek ‘Mijn heldere afgrond’ van Christian Wiman en zijn meest recente dichtbundel‘Genadeklap’ en gaat daarover in gesprek met de aanwezigen. Organisatie: DEZINNEN i.s.m. Klooster Passionisten Haastrecht.

 

Locatie: Klooster Passionisten Haastrecht - By Goeyan, Provincialeweg Oost 62, 2851 AG, Haastrecht
Tijd: 19:30-21:15 uur
Inschrijven t/m 21 oktober
Toegang: € 8,-

donderdag
25 oktober 2018
19:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
8

Totaal:
8

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar info@dezinnen.nl sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.