ideal

Tweegesprekken bij DEZINNEN - Duurzaam leven 2 - Robert Klaassen

Onze gast bij dit Tweegesprek bij DEZINNEN is Robert Klaassen. Hij is één van de initiatiefnemers van Drechtstadsboer, die wil bijdragen aan een gezondere aarde, een gezondere samenleving, een gezondere economie en een gezond lichaam. Drechtstads-boer wil bereiken dat bewoners in de Drechtsteden eten van boeren en producenten uit de directe omgeving tegen een eerlijke prijs op hun bord hebben. Drechtstadsboer is als avontuurlijke koploper zoekend op weg naar een duurzame samenleving. Hun activiteiten en projecten richten zich op een systeemtransitie in de landbouw. Voorbeelden zijn Stadslandbouw Dordrecht, Korte Keten, Groenekratje, Boer Burger Dialogen, en de Dutch Food Week. Wat is Drechtstadsboer tegengekomen bij het betrekken van burgers, boeren, overheid en andere organisaties? Wat betekent het als stadslandbouw van hype naar beweging gaat (zie het filmpje: https://www.drechtstadsboer.nl/stadslandbouw-dordrecht-2018-van-hype-naar-beweging/ In hoeverre vervullen zingeving en bezinning hierbij een rol?

Locatie:Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154 Den Haag

 

zaterdag
09 april 2022
13:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
5

Totaal:
5

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar [email protected] sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.