ideal

Tweegesprekken - Contemplatief leven - 1 - Nadia Kroon

Dit najaar start DEZINNEN met een reeks tweegesprekken over bewust leven. Iedere keer gaat een gast in gesprek met een van onze gespreksleiders en is er gelegenheid voor de aanwezigen om ook deel te nemen aan dat gesprek. Op 16 oktober gaat het over contemplatief leven en is Nadia Kroon te gast. Wanneer ze voor het eerst een rooms-katholiek klooster bezoekt, verandert haar leven voorgoed. Gegrepen door een traditie van stille contemplatie en bescheiden gastvrijheid, wil zij deze wereld beter leren kennen. Jaren later wordt het verlangen naar stilte en inkeer sterker. In november 2020 verscheen van haar hand een boekje over: ‘Non in de bus’. Het geeft een uniek kijkje in de ziel van een moderne jonge vrouw die God zoekt en haar leven daar helemaal voor omgooit.

Locatie: Christus Triumfatorkerk, Juliana van Stolberglaan 154 Den Haag

zaterdag
16 oktober 2021
13:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
5

Totaal:
5

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar [email protected] sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.