ideal

Tweegesprekken - Sterfelijk leven - Marinus van den Berg

In het tweede van een reeks tweegesprekken over bewust leven is dit keer Marinus van den Berg te gast. Marinus is priester en was als pastor werkzaam in verpleeghuizen, ziekenhuizen en in de palliatieve zorg. Door zijn boeken, artikelen en columns rond m.n.  ouderdom en sterfelijkheid  (waaronder ‘Rouwen in de tijd’) kreeg hij bekendheid bij een groot publiek. Bij ons komt hij hierover praten. Hoe vond hij dit werk, wat ziet hij als zorgelijke en goede ontwikkelingen, wat heeft hem dit zelf aan levensinzichten gebracht en wat hoopt hij dat anderen meenemen uit de christelijke traditie waarin hij heeft willen werken.  

zaterdag
06 november 2021
13:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
5

Totaal:
5

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar [email protected] sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.