ideal

Waarheidszoekers - Lezing Cees Zweistra

In zijn prikkelende boek ‘Waarheidszoekers’ neemt Zwijstra je mee in de wereld van het nieuwe complotdenken. Waar komt het vandaan en welke rol spelen technologie en sociale media hierbij? Zwijstra is duidelijk. Voor hem is dit nieuwe complotdenken anders dan het oude. Voor hem is het niet zozeer een vorm van kritiek of een ‘onschuldig’ tijdverdrijf maar een alarmerend signaal van een technologische cultuur die dreigt te ontsporen. De bestorming van het Capitool was volgens hem niet slechts een incident.  Hij komt er over spreken bij DEZINNEN en gaat er graag over in gesprek. Het boek kan op deze avond worden gekocht.

Datum: Maandag 7 februari
Tijd: 19.30u
Locatie: Christus Triumfatorkerk 
Inschr. t/m 4/2  Toegang: € 8,-

maandag
07 februari 2022
19:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
8

Totaal:
8

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar [email protected] sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.