ideal

Wat doen we met Vergrijzing? - Lezing Marinus van den Berg

Op verschillende manieren komen we ‘vergrijzing’ tegen. Daarbij kan het gaan om de eigen vergrijzing, de vergrijzing van ouders en naasten of de vergrijzing van buurt of geloofsgemeenschap. Hoe staan we tegenover vergrijzing en welke dilemma’s en kansen zijn daaraan verbonden? Marinus van den Berg komt er over spreken. Hij is schrijver van tientallen succesvolle boeken en een veelgevraagd spreker, hij is in vele functies pastoraal werkzaam geweest. De rode draad in zijn werk is, dat je ouderdom en dood niet moet wegstoppen. Die horen bij het leven en door er met elkaar over te praten kun je leren op een menselijke manier om te gaan met ouderdom, afscheid en dood.

Locatie: Maria van Eik den Duinen  Loosduinse Hoofdstraat 6 Den Haag      Inschr via DEZINNEN 
Organisatie: De Haagse R.K. parochies ‘De vier Evangelisten’ en ‘Maria Sterre der Zee’ en katholiek netwerk DEZINNEN

 

woensdag
16 maart 2022
14:00 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
5

Totaal:
5

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar [email protected] sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.