ideal

Zo kan het licht er in; leven en mystiek van Leonard Cohen - door Frank Kazenbroot

Een lezing en luisteravond over dichter en zanger Leonard Cohen. Van Suzanne tot Hallelujah; met zijn liederen heeft Leonard Cohen (1934 - 2016) hele generaties geïnspireerd. Hij was altijd herkenbaar aan zijn diep-donkere stem en eenvoudige melodieën. Maar zijn poëtische teksten vol bespiegeling hadden altijd een diepzinnige zeggingskracht. Frank Kazenbroot houdt een lezing over het leven en werk van Leonard Cohen. We luisteren naar zeven liederen, waarbij vooral de spirituele kanten van Cohen aan het licht komen. Duisternis en licht, gebrokenheid en heelheid, aarde en hemel, Leonard Cohen had het talent om diepere levenservaringen te verwoorden. Frank wordt al vanaf zijn 15e tot in zijn ziel geraakt door Leonard Cohen. Hij schreef het boek: Wees lief voor deze ziel, veertig vensters op Leonard Cohen. (BerneMedia 2018).  Frank Kazenbroot is geestelijk verzorger in een ziekenhuis en is lang kloosterling geweest.

Locatie: Christus Triumfatorkerk   Tijd: 19:30-21:15 uur   Toegang: € 7,-

maandag
17 februari 2020
19:30 uur

Ik geef me hiervoor op:

Graag alle velden invoeren (invullen van veld 'opmerkingen' niet verplicht)


U kunt hieronder kiezen tussen direct betalen per bank of later (contant) betalen op de avond zelf

Kosten:
7

Totaal:
7

Om spam te voorkomen hoeft u alleen het vakje naast 'ik ben geen robot' aan te klikken. (In sommige gevallen stelt de Captcha u dan een vraag die u moet beantwoorden)


Mocht het inschrijven op deze manier niet lukken dan kunt u altijd gewoon een mailtje naar info@dezinnen.nl sturen met daarin: uw naam, telefoonnummer, de naam van de activiteit waarvoor u wilt reserveren en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.