Vieringen

'GELOVEN OP MAANDAG'

Bij DEZINNEN horen vieren en leven bij elkaar. We vieren het leven en leven wat we vieren.
De maandag is de vaste community-avond van DEZINNEN waarbij we elkaar geregeld kunnen ontmoeten, samen vieren en kunnen bijpraten en eventueel voorafgaand of daarna ook nog een andere activiteiten bij DEZINNEN kunnen meepikken.

10663823_m-700x400Avondgebed bij DEZINNEN
Vanaf 4 september 2017 is er op maandag wekelijks van 18.15 - 18.45u het vaste Avondgebed waarbij iedereen welkom is. Aansluitend is er soep en een broodje 
(€ 3,-) en gaat ieder weer zijn/haar weg.


 


KERST BIJ DEZINNEN  - meditatieve viering 
Sinds 2016 houden we vlak voor Kerst aan het begin van onze Kerstbijeenkomst met vrijwilligers, aandeelnemers en alle andere betrokkenen en geïnteresseerden een meditatieve viering.  In 2017 is dat op woensdag 20 december van 19.00 - 20.00u een Festival of Lessons & Carols. Deze is voor iedereen toegankelijk.

foto_1293306181

 

 

 

 

 

 


 

GOEDE VRIJDAG BIJ DEZINNEN - meditatieve viering 
In het lijden en de dood van Jezus van Nazareth herkennen we de kern van onze eigen levens en vieren we onze verbondenheid met het Geheim dat onze levens draagt.  M.m.v. Gregoriaans koor Gaudete o.l.v. Winfried Verweij en studenten van het Koninklijk Conservatorium.  Locatie: Christus Triumfatorkerk 

the-inevitability-of-time---Pieta1000 

PAASWAKE  BIJ DEZINNEN - wake 06.00 - 07.00u 
Tussen Goede Vrijdag en Pasenkeert wat een nederlaag lijkt tot een overwinning van de zachte krachten van het leven. We vieren de Opstanding van Christus met het Exultet, verhalen ten leven en wachten op het licht. Na afloop een eenvoudig ontbijt voor wie wil.
Locatie: Christus Triumfatorkerk (Juliana van Stolberglaan 154)

ALLLERZIELEN BIJ DEZINNEN  - meditatieve viering 
We gedenken onze dierbare overledenen. Samen met hen plaatsen we onszelf in Gods ruimte en vieren we onze verbondenheid met hen en de kwetsbaarheid van onze levens. M.m.v. het Gregoriaans Koor o.l.v. Winfried Verweij. Locatie: Christus Triumfatorkerk (Juliana van Stolberglaan 154)

MEER INFO OVER DE TWEE KOREN:

Gregoriaans koor Gaudete o.l.v. Winfried Verweij, 
repetitie: wekelijks  op woensdag 17.15 - 18.45u (niet in schoolvakanties).  
Voor meer info download hier de flyer:  Gaudete.pdf

Evensongkoor van Dezinnen o.l.v. Carolijn Moulen Janssen, 
repetitie wekelijks op maandag 18.00 - 19.30u (niet in schoolvakanties).  
Voor meer info download hier de flyer: Evensongkoor.pdf

In beide koren is nog plaats voor enthousiaste (beginnende) zangers. Kom een avond luisteren!

 

ZIN.COM

imagesVoor wie een eigen weg binnen de christelijke traditie zoekt, - daarbij zichzelf en anderen met enige regelmaat een steuntje in de rug gunt, - gestimuleerd wil worden (en andere wil stimuleren) om wat wezenlijk is niet uit het oog te verliezen, en daarbij vooral de ruimte zoekt om ook eigen paden te kunnen gaan. ca. 8 x per jaar op maandagavonden van 18.00 - 20.30u. Programma met maaltijd, meditatie en verdieping. Meer info: info@dezinnen.nl of  download de folder hier.

zincominfoflyer-alg2013zinnen.pdf