Word vriend

Met onze meditaties, netwerkactiviteiten, muziekuitvoeringen, debatten, workshops en lezingen willen we op eigentijdse en creatieve wijze mensen inspireren en het gesprek over de wezenlijke dingen van ons leven tussen alle mensen van goede wil (ongeacht hun gezindte, geaardheid of ras)  stimuleren en ondersteunen.

Velen dragen DEZINNEN daarom een warm hart toe. Ze vinden er de inspiratie die ze zoeken, ze scherpen er hun geest of worden uitgedaagd om de tijd te nemen voor wat er echt toe doet in deze roerige maatschappij. Ze vinden hier een netwerk dat aansluit bij hun manier van in het leven staan en  geloven. 

sony 010

 

Om dit mogelijk te blijven maken, kan DEZINNEN uw financiële steun goed gebruiken!  Dat kan als aandeelnemer of als vriend. Als vriend steunt u met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 10,- (meer mag natuurlijk ook) onze activiteiten. In ruil hiervoor krijgt u het seizoensprogramma twee keer per jaar gratis thuis bezorgd én ontvangt u een toegangsbewijs voor onze jaarlijkse 'Charity'.  Verder houden we u op de hoogte via onze digitale maandagenda en speciale nieuwsbrief.

Genoeg redenen hopelijk voor u om vriend van DEZINNEN te worden.


Schrijf u in als vriend van DEZINNEN via onderstaand inschrijfformulier

Inschrijfformulier vriend worden van DEZINNEN